Beweging / Gewrichten

Natuurlijk beweeglijk

Natuurlijk beweeglijk bij Honden


De gewrichten zijn voor zowel mens als dier van essentieel belang voor het welbevinden en het dagelijks leven. Een belemmering van het bewegingsapparaat heeft directe negatieve invloed op het welbevinden en de levenskwaliteit.

Om dit te voorkomen zet AniForte en ReaVET zuiver natuurlijke en toch zeer effectieve grondstoffen in als Groenlipmosselpoeder, Duivelsklauw of Gember.
Of de Effectief natuurlijk Hulpmiddel zoals de Gewrichtschild.

Niet voor niets is vooral de Groenlipmossel zeer geliefd bij dierenhouders. De Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel bevat glucosamineglycanen (zog. GAG's), evenals een grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren. Deze GAG's (complexe eiwit-suikerverbindingen) zijn onmisbaar om de, bij intensieve belasting aan slijtage onderhevige, pezen, kraakbeen, banden, slijmbeurs en gewrichten bij mens en dier opnieuw op te bouwen en te verbinden.

Van AniForte en ReaVET krijg je deze waardevolle grondstoffen voor honden, katten en paarden in verschillende verpakkingsgrootten.

Als de symptomen aanhouden, raadpleeg een dierenarts

Je hond natuurlijk laten bewegen

Je ziet je hond graag soepel bewegen, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Je hond kan stramme en stijve spieren en gewrichten hebben.
Aniculis bied je verschillende voedingssupplementen die je hond hierbij kunnen ondersteunen, zoals Groenlipmossel, Collageen, Duivelsklauw en Zalmolie.

Als de sympthomen aanhouden, raadpleeg een dierenarts.

We can't find products matching the selection.