Kippen & Co

Natuurproducten voor Kippen

De toename van beschavingsziekten bij onze huisdieren en hobbydieren heeft ons doen nadenken: het is ons duidelijk geworden dat synthetische toevoegingen en overbodige stoffen in hun voer de ontwikkeling van veel ziekten bevorderen. Dit kan leiden tot besmetting in de menselijke voedselketen.

Dus laten we terug gaan naar de natuur, want als er iets is dat we weten, is dat de natuur bijna altijd de beste oplossing biedt.

Onze kippen zijn ons alles en we willen ze gezond en gelukkig houden. Daarom zijn we zo strikt met het voer dat we aanbieden. Of het nu gaat om puur natuurlijke verzorgingsmiddelen zonder gifstoffen, soortspecifiek voer zonder conserveringsmiddelen of aanvullend voer zonder kunstmatige smaakstoffen -  we vertrouwen alleen op de allerbeste, puur natuurlijke ingrediënten. Net als wij mensen hebben onze dieren ook de beste voeding nodig om gezond en gelukkig te blijven.

En dat geldt ook voor het voer voor kippen. Het merk dat we hier voornamelijk aanbieden, Hühnerland, is bekend om de kwaliteit van het voer en dat komt door de samenstelling. Het kippenvoer is speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van kippen in de natuurlijke houderij en bevat alleen de beste grondstoffen. Natuurlijk is het voer van Hühnerland altijd vrij van prestatiebevorderende middelen, antibiotica of andere toevoegingen.

Het team van Aniculis en Hühnerland, die bestaan uit natuur- en dierenliefhebbers en de experts in de vorm van biologen en diervoedingsspecialisten zijn voortdurend op zoek naar de allerbeste, natuurlijke grondstoffen om onze kippen gezond te houden. Aniculis bied je samen met Hühnerland een verscheidenheid aan voedingssupplementen waar onze kippen blij van worden. Wij willen hen altijd het allerbeste geven!

Het is geweldig om eigen kippen te hebben en elke ochtend verse eieren te kunnen eten.
Onder pluimvee verstaan wij vogels die voor productiedoeleinden door mensen worden gehouden, zoals vlees en eieren.
De meest bekende soorten hobby pluimvee zijn Kip, Kalkoen, Eend, Kwartel en Duif.

We can't find products matching the selection.