Vogelvoer

Vogels voeren - Het hele jaar door

In tegenstelling tot de wijdverspreide mening dat men aan het einde van de winter moet stoppen met het voeren van vogels, tonen wetenschappelijke studies in Engeland en Duitsland aan dat jaarrond voeren een extra bijdrage kan leveren aan het behoud van onze vogeldiversiteit.

Het zogenaamde jaarrond voederen is eigenlijk een bijvoedering - wilde vogels zoeken hun voedsel in de natuur en komen alleen naar voederplaatsen als er onvoldoende voedsel in de natuurlijke omgeving is.

Het is heel goed mogelijk dat tot 50 verschillende vogelsoorten kunnen worden ondersteund op het hele jaar door voerstations die al lang op hun plaats zijn.

 

Het ruime en hoogwaardige assortiment vogelzaad van Alles für Vogel biedt een optimale maaltijd voor alle vogelsoorten en in elk jaargetijde.
Van gewoon strooisel tot soortspecifieke voerproducten - bij ons zal geen tuinbezoeker iets missen.

Het ruime en hoogwaardige assortiment vogelzaad van Hoezo-Kado v.o.f. biedt een optimale maaltijd voor alle vogelsoorten en in elke tijd van het jaar.
Van gewoon strooivoer tot speciaalvoer voor verschillende vogelsoorten - bij ons zal geen tuinbezoeker iets missen.

Voedsel voor Tuindieren

Verspil geen geld aan goedkoop vogelzaad dat weinig voeding bevat en vaak genegeerd wordt door tuinbezoekers. Wij bieden alleen energierijke voedingsmiddelen aan die wilde vogels en andere dieren in het wild nodig hebben, het hele jaar door.

Van zaden en mengsels tot pinda's, vet en meelwormen. We bieden je het beste assortiment professioneel voer aan.
Gemixte zaden geschikt voor verschillende tuinvogels tot specifiek vogelvoer voor bijvoorbeeld het roodborstje.

Lees meer over vogelvoer op onze speciale informatiepagina.

We can't find products matching the selection.